Fausia se Ofisa Sili atu ile Aiga

8989

Matou te iloa o le toatele o outou sa galulue i le fale talu mai le COVID-19.O se suʻesuʻega faʻavaomalo ua maua ai e sili atu ma le afa o tagata faigaluega faigaluega mai le fale ia le itiiti ifo ma le tasi i le vaiaso.

 

Ina ia fesoasoani i tagata faigaluega uma e talia se faiga galue maloloina, matou te faʻaogaina ia lava mataupu faʻalesoifua maloloina i ofisa o fale.Faatasi ai ma le itiiti ifo o le taimi ma taumafaiga, o lou ofisa o le fale e mafai ona sili atu ona atagia ai mataupu faavae taua e tolu o le soifua maloloina ma le fiafia: faamalositino, natura, ma meaʻai.

 

1. Maua se fale faigaluega fetuutuunai

 

Masalo ua uma ona e iloa le taua o le faamalositino mo le soifua maloloina ma le fiafia.I le avea ai o se kamupani e faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga ma faʻaogaina ergonomic oloa faʻavae, matou te talitonu o le amataga sili lea ona taua mo soʻo se faʻafouga o ofisa, aemaise lava pe a amata mai le fale.

 

O le laulau tu'u ose auala faigofie e tui ai sina vaega o fa'amalositino i lou aso.Ae paga lea, e masani ona latou toesea mai le ofisa o le fale.I nisi tulaga, o le tau o se pa puipui, lea e talafeagai lelei.Ae o le tele o taimi, o se mataupu o le le malamalama.

 

E masani ona talitonu tagata pe a latou galulue mai le fale, latou te feoai.E ui atonu e amata ona e fufulu lavalava pe ave i fafo le lapisi, o tagata uma e faigaluega mai le fale o le a feagai ma se isi mea moni i se taimi.Ia iloa o lou ofisa o le fale e masani ona nofonofo e pei o se ofisa masani, pe a le umi.Fa'afaigaluegaina i se fale faigaluega fetuutuunaipo o amataitu limae mafai ona mautinoa e mafai ona e maua se taimi e tu ai, faʻaloloa, ma savali e tusa lava po o le a le mea e aumai e lou aso faigaluega.

 

2. Fa'atau ni la'au e faigofie ona tausia

 

Laʻau faʻapipiʻi elemene faʻanatura i totonu o lou ofisa fale, aumaia le soifua maloloina ma musumusuga i lou avanoa.Fa'aopoopo i ai ni la'au faigofie e tausia e fa'aosofia ai le lagona o lo'o i fafo.Afai e te laki e maua se ofisa o le fale ma le tele o le malamalama masani, faʻafefiloi laau i luga o le laulau ma le fola.

 

E le gata i lea, pe a faʻatau mea fou mo lou ofisa avanoa, faʻamolemole faʻamuamua elemene natura.Afai e te manaʻo e faʻatau fata, e mafai ona e mafaufau e faʻaaoga laupapa masani.A e tautau ata, fa'aofi ata o lau matafaga po'o paka e te fiafia iai.O le fa'aopoopoina o elemene fa'alenatura, aemaise o la'au, o se auala lelei lea e aumai ai i fafo i totonu, fa'afilemu lagona, ma fa'amama le ea.

 

3. Fai ni filifiliga maloloina i le umukuka

 

O se tasi o faʻamanuiaga sili o le galue mai le fale ma le i ai o filifiliga maloloina o le iai o se umukuka e mafai ona oʻo atu.Ae peita'i, a o'o mai i fa'afouga o le soifua maloloina, e tatau ona e fa'alogo lelei i mea o lo'o i totonu o lau fale'ai ma lau pusaaisa.E pei lava o le potu malolo a le kamupani, e toetoe lava a le mafai ona tuʻuina lole ma meaʻai pe a oʻo i lalo o le mamafa ma i luga o le fiaaai.O le i ai o filifiliga faigofie ma maloloina i lima e mafai ona faafaigofie ai le faiga o filifiliga, lea e sili ona taua i aso pisi.

 

A faigaluega mai le fale, ina ia faʻaleleia meaʻai, e taua le faʻaputuina o meaʻai e pei o fualaau 'aina fou, fualaau faisua, ma nati.

 

O se faʻamatalaga vave ma faigofie i faʻafouga o ofisa o le fale e musuia e le soifua maloloina.Aemaise lava ona o le faia o suiga i le fale e mafai ona faʻaitiitia ai le 'lipine mumu'.Fai le laasaga muamua i le aso, a e faʻataʻitaʻiina nei manatu, faʻapipiʻi nisi o ou lava manatu.


Taimi meli: Apr-07-2023